Siivous+-palvelu

Vain uusille ja olemassa oleville sopimusasiakkaille. Palvelu tulee teille automaattisesti ilman erillistä lisäkustannusta.

Siivous+-palvelu antaa kyytiä näkymättömille taudinaiheuttajille 

  • uusille ja olemassa oleville asiakkaillemme osana säännöllistä ylläpitosiivousta
  • ei erillistä lisämaksua tai sopimusta
  • käytössämme on tehokkaat välineet sekä
  • ekologiset siivousaineet

Miksi valita Siivous+?

  • vähentää tartuntatautien leviämistä
  • vähentää sairauspoissaoloja
  • lisää viihtyvyyttä ja turvallisuudentunnetta tilassa

Millaisiin kohteisiin Siivous+ sopii?

Siivous+ soveltuu mitä erilaisimpien tilojen ylläpitosiivouksen yhteyteen. Erityisen tärkeää se on sellaisissa kohteissa, joissa liikkuvuus on suurta, ja tietenkin korkean puhtaustason kohteissa, kuten lääkäriasemien siivouksessa. Suositeltavia kohteita ovat myös porraskäytävät, myymälät, varastot, pankit, tuotantotilat jne.

Oikeilla aineilla

Ylläpitosiivouksen yhteydessä käytössämme ovat ympäristölle turvalliset aineet. Erityisen tärkeää on puhdistaa mikrobikasvustolle alttiina olevat pinnat, eli sellaiset pinnat, joita kosketellaan paljon. Tällaisia pintoja ovat esimerkiksi ovenkahvat, hissipainikkeet, vesihanat jne.

Oikeilla välineillä

Siivouksessa kiinnitämme huomiota tarkoituksenmukaisiin välineisiin. Esimerkiksi HEPA-suodattimella varustetun pölynimurin poistoilmasta suodattuvat pölyt, siitepölyt, bakteerit ja partikkelit. Suodattimen avulla sisäilmasta saadaan mahdollisimman allergiaystävällinen, ja samalla vähennetään tartuntatautien leviämistä. Myös käyttämämme mikrokuituliinat ja -mopit sitovat tehokkaasti likaa.

Oikeassa järjestyksessä

”Puhtaasta likaiseen” etenevä työjärjestys on kaikille siivoojillemme itsestäänselvyys. Käytössämme ovat myös värikoodatut työvälineet, jolloin siivous tapahtuu varmasti vain siihen tilaan tarkoitetuilla välineillä. Näin toimimalla estetään tehokkaasti bakteerien ja virusten leviäminen tilasta toiseen. 

Oikeilla ihmisillä 

Sitoutunut, työssään viihtyvä siivooja on meille tärkeä. Uskomme, että paras lopputulos syntyy hyvällä perehdytyksellä ja jatkuvalla koulutuksella. Käytössämme on Laatutakuu-ketjun tuki.

Kysy lisää!

Annamme mielellämme lisätietoa. Voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella, tai katso tarkemmat yhteystietomme täältä.

 

 Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha
Tiskiharjat